Home (mi casa es su casa)Verhuur                             

 

 

València!

 

Omgeving

De Molino Nuevo is gelegen in de vallei van de Rio Turia. Op 3 á 5 km. afstand liggen de stadjes Benaguasil, Riba-Roja, Vilamarxant en La Pobla de Vallbona.

Ajuntament de Benaguasil

Bij onze Molino Nuevo is het Parque Natural de Turia gelegen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen zelfs helemaal naar Valencia stad.

(klik op de foto om de site te openen.)

Er zijn ook veel wandelroutes: senderisme/routes

Vanuit Benaguasil vertrekt de metro naar Valencia.

metrovalencia.com

Volgens een reisgids is Valencia “the hottest new destination on the Mediterranean”. Hier worden veel festivals en feesten georganiseerd waaronder de wereldberoemde Fallas.

 

   

Valencia beschikt over mooie oude wijken en prachtige gebouwen. Maar ook moderne uitgaansgelegenheden, winkels en lange gouden stranden.

Het stadstrand van Valencia is uniek omdat er maar beperkte hoogbouw is. Een wandeling over dit strand is zeker de moeite waard. Ten zuiden van de haven ligt El Saler, een groot wit strand met daarachter dennenbossen.

8 Kilometer onder Valencia ligt Parque Natural de l’Albufera en het Llac Albufera, Een beschermd natuurgebied van ongeveer 3000 ha. Waar meer dan 250 soorten vogels voorkomen.

In het binnenland liggen de mooie stadjes Segorbe, Pedralba, Utiel en Requena.  Waarvan de laatste twee bekend zijn vanwege de wijnproductie.

 

               

 

 

Wilt u reageren? Stuur dan een email naar:  info@molino-nuevo.com.
Laatst bijgewerkt: 02 oktober 2013