Home (mi casa es su casa)Verhuur                             

 

 

Verhuur

De Molino beschikt over drie sfeervolle gastenkamers en een appartement. De kamers zijn ingericht als woon/-slaapkamer. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte met kookgelegenheid. Wilt u een eigen keuken dan kunt u kiezen voor het appartement.

Hieronder een beschrijving van de kamers, het appartement en de bar.

De kamers

Kamer 1:                    Een knusse zonnige kamer, die we als eerste in gebruik hebben genomen als gastenkamer. De kamer heeft een aparte slaaphoek (met twee eenpersoonsbedden), een lekkere hangbank en er staat een eettafel. Kamer 1 is 35 m2.

 

Kamer 2:                    Een hele eenvoudige naam voor een kamer die de verwachting overtreft. Of zoals één van onze gasten zei “zo´n mooie kamer, daar ga je spontaan een dansje van maken”. En dat kan want deze kamer is ongeveer 45 m2 groot! Een deel van de inrichting is authentiek Valenciaans. Dit hebben wij gecombineerd met moderne meubels. Op deze kamer staat een tweepersoonsbed.

 

Valenciaanse kamer:    Deze kamer is de oude beheerderswoning van de molen. Wij hebben de nostalgische sfeer behouden door de inrichting met typisch Valenciaanse meubelen. Op deze kamer staat een tweepersoonsbed. Ook deze kamer is heerlijk groot (vroeger leefde er een hele familie), ongeveer 45m2.De Valenciaanse kamer bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een eigen opgang en een gigantisch dakterras van 80 m2.

 Alle kamers beschikken over een eigen douche en toilet, een koelkast en een terras voor de kamer.

 

       

            Kamer 1                                    Kamer 2                                Valenciaanse kamer

 

Het appartement

Het appartement heeft een orgineel Valenciaans plafond met boogjes. Het raampje in de keuken was vroeger een stortgat waar het meel op de karren werd geladen. En achter de badkamer heeft vroeger het rad van de molen gezeten. Dit is zoals het was, maar nu is het een gezellige woon-/slaapkamer met een keuken. Er staat een tweepersoonsbed.  Ook hier is de totale ruimte ongeveer 45 m2.

            

Prijslijst

De prijzen zijn per kamer op basis van 2 personen en inclusief; bedlinnen, handdoeken (niet voor het strand) en de eindschoonmaak.

 

Dagprijs

Weekprijs

Kamer 1

€ 50,-

€ 350,-

Kamer 2

€ 50,-

€ 350,-

Valenciaanse kamer

€ 50,-

€ 350,-

Het appartement (met keuken ) 60,- 420,-

Extra bed of kinderbed

€ 10,-

€  70,-

Kamer 2 en de Valenciaanse kamer zijn ook beschikbaar als familiekamer. Voor drie personen is de prijs 60 euro per nacht en voor 2 volwassenen en 2 kinderen ( tot 16 jaar) 70 euro per nacht.

U kunt bij een reservering aangeven welke kamer uw voorkeur heeft. Wij behouden echter het recht om een wijziging aan te brengen.

Met de Fallas en de MotoGP van Cheste accepteren wij alleen reserveringen van 3 nachten of meer. Wilt u minder nachten boeken in deze periode, dan raden wij u aan om kort van te voren contact met ons op te nemen of er nog kamers beschikbaar zijn.

De bar/gemeenschappelijke ruimte

U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte met keuken. Koffiezetapparaat, waterkoker, kookspullen, servies e.d. zijn aanwezig. Ook vindt u hier informatie over Valencia en omgeving, tijdschriften, leesboeken, spelletjes, een tv. Voor de bar is een heerlijk terras en een grote tuin.

     

Extra service van de Molino:

Wifi:                  De Molino beschikt over gratis Wifi.

Ontbijten:          Zin in een lekker ontbijt maar geen zin om het zelf te maken. Als u het de voorgaande dag even doorgeeft dan verzorgen wij u ontbijt. Het ontbijt kost 6,- euro per persoon.

Warm eten:        U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken. Wilt u echt Spaans eten, dan verwijzen wij u door naar één van de restaurantjes in de omgeving.

Incidenteel koken wij voor gasten. Een drie gangenmenu “Moli nou” kost 15 euro per persoon, excl. drank. (Altijd in overleg en van te voren aangeven.)

Kok(-kerellen):   Op de Molino woont onze hobby-kok Ronald. Hij maakt de heerlijkste gerechten en houdt rekening met persoonlijke wensen. Op verzoek regelt hij ook een barbeque of een tapasavond. Alles is bespreekbaar. Bovendien kookt hij het liefst met Biologische-dynamische groenten uit zijn eigen tuin (als de konijnen en niet mee vandoor zijn gegaan). U komt de kok vanzelf een keer tegen in zijn moestuin. En soms komt van het één het ander.

Campo:              Wij wonen heerlijk op de campo (boomgaard) tussen alle fruit en groentenveldjes. Met regelmaat ontvangen wij van onze buren lekkere sinaasappels, een meloen, aubergines, uien of courgettes. Mocht u deze in de bar aantreffen dan kunt u deze gewoon gebruiken voor uw maaltijd.

Wassen:             Wasje draaien? Dit is mogelijk tegen een vergoeding van € 5,00 per keer.

Zwembad:          Even afkoelen in het zwembad kan erg verfrissend zijn. In Benaguasil is een heerlijk zwembad. Dit is geopend van half juni tot 31 augustus. Onze gasten kunnen hier kosteloos gebruik van maken.

Vliegveldservice: Hoewel wij een auto aanbevelen is het niet voor iedereen  mogelijk om een auto te huren. In overleg is het mogelijk dat wij u ophalen van- of wegbrengen naar de luchthaven van Valencia. Wij vragen hiervoor een vergoeding van 20 euro per rit. Tussen 18.00 en 9.00 uur gelden andere tarieven.

Fietsen:             U kunt fietsen huren in Valencia. Ook is er een fietsverhuur die fietsen aflevert bij de Molino Nuevo.

De Molino heeft boekjes over Valencia en omgeving, vele tips en routekaartjes.

Op onze pagina "activiteiten" ziet u alle mogelijkheden voor "turismo de la naturaleza".

Mocht u vragen hebben of willen reserveren, mail ons dan op: info@molino-nuevo.com

 

klik hier voor een routebeschrijving
 

 

Wilt u reageren? Stuur dan een email naar:  info@molino-nuevo.com.
Laatst bijgewerkt: 02 februari 2017